Fastighetsprojekt

ÅSA

Westestate förvärvade fastigheten Åsa 5:156 i mars 2015. Fastigheten ligger i centrala Åsa och inrymmer 2 st lägenheter, en restaurang och minigolfbana. Åsa är en ”Halländsk Pärla !”

ÅSA
NORBY

Fastighetsprojekt

NORBY

I december 2016 förvärvades fastigheten Norby 87:6 i södra Uppsala. Två parhus är under byggnation och färdigställs våren 2021.

FASTIGHETSPROJEKT

NORRVIKENS KUST
- SLUTSÅLT -

Nu är sista penthouse såld ! Brf Norrvikens Kust har blivit ett omtalat projekt inte bara på Bjärehalvön utan i hela Sverige för sitt livstidskoncept i tiden. När projektet startades 2017 ville vi skapa något utöver det vanlig. Bostädernas havsnära läge och den höga kvalitén kryddades med dubbla balkonger och takterrasser med vinterträdgårdar. För att möta det enorma tennis-/padelintresset som finns byggde vi ett klubbhus samt padel-/tennisbanor. Det skulle också vara en självklarhet att alla boende skulle kunna bada både från vår nybyggda badbrygga och pool i området. Vi tackar alla delaktiga i projektet det varmaste och nu är det bara för alla att njuta av sitt boende! Njut - andas – lev – önskar vi från Westestate!

NORRVIKENS KUST <br> - SLUTSÅLT -
ÅRE BERGBANA <br> - SLUTSÅLT -

Fastighetsprojekt

ÅRE BERGBANA
- SLUTSÅLT -

Centralt i Åre invid pisterna med utsikt över Åresjön har Brf Åre Bergbana färdigställts. Med mycket omsorg och känsla har en unik bomiljö skapats av Westestate och dess samarbetspartners. Inflyttning av de 19 lägenheterna skedde i december 2018.

Fastighetsprojekt

LA QUINTA - SPANIEN
- SLUTSÅLT -

I det populära området La Quinta beläget i Nueva Andalucia på solkusten i Spanien har en magnifik Villa färdigställts 2018. Byggherre är Westestate och byggnationen är utförd av en svensk byggfirma baserade i Marbella sedan 15 år. Huset ligger gated på återvändsgata och är byggt med högst tänkbara kvalitet och noggrant utvald design. Med 2 st pooler, spa, hiss, vinkällare och panoramautsikt över havet, golfbana och ett ostört läge finns inget mer att önska.

LA QUINTA - SPANIEN<br> - SLUTSÅLT -
BRF EDSGATAN PARK<br> - SLUTSÅLT -

Fastighetsprojekt

BRF EDSGATAN PARK
- SLUTSÅLT -

Mitt i Vänersborgs centrum, vid torget i hörnet mellan Edsgatan och Kungsgatan har den anrika byggnaden från 1919 genomgått en total ombyggnad under 2015/16. Byggnaden inrymmer idag 14 bostadsrättslägenheter och 3 lokaler.

Fastighetsprojekt

BRF MAGASINET I VARBERG
- SLUTSÅLT -

I centrala Varberg, på Magasinsgatan 36, uppfördes 10 bostadsrättslägenheter under 2012/13. Lägenheterna har takterrass med havsutsikt, balkong eller uteplats som vetter mot en egen trädgård.

BRF MAGASINET I VARBERG<br> - SLUTSÅLT -
BRF LYSEKILS CENTRUM<br> - SLUTSÅLT -

Fastighetsprojekt

BRF LYSEKILS CENTRUM
- SLUTSÅLT -

I centrala Lysekil, på Kungsgatan 53, uppfördes 14 bostadsrättslägenheter och 2 st lokaler under 2011/12. Lägenheterna har takterrass med havsutsikt, uterum samt uteplats.