Fastighetsprojekt

NORRVIKENS KUST

Med havet i blicken och sol från morgon till kväll intill Norrvikens trädgårdar ligger 65 exklusiva bostäder uppförda i 3 etapper i en bomiljö projekterad av Westestate. Här skapas ert livsstilsboende. Husen är vackert placerade i en öppen glänta mellan bokskog och Kattegatts strandremsa. Känslan är påkostad och tidlös med naturen som inspiration och gedigna material. Husen är vackert placerade i en öppen glänta mellan bokskog och Kattegatts strandremsa. Känslan är påkostad och tidlös. Etapp 1-2 är inflyttade och etapp 3 färdigställs i början av 2020.

NORRVIKENS KUST
LA QUINTA - SPANIEN

Fastighetsprojekt

LA QUINTA - SPANIEN

I det populära området La Quinta beläget i Nueva Andalucia på solkusten i Spanien har en magnifik Villa färdigställts 2018. Byggherre är Westestate och byggnationen är utförd av en svensk byggfirma baserade i Marbella sedan 15 år. Huset ligger gated på återvändsgata och är byggt med högst tänkbara kvalitet och noggrant utvald design. Med 2 st pooler, spa, hiss, vinkällare och panoramautsikt över havet, golfbana och ett ostört läge finns inget mer att önska.

Fastighetsprojekt

ÅSA

Westestate förvärvade fastigheten Åsa 5:156 i mars 2015. Fastigheten ligger i centrala Åsa och inrymmer 2 st lägenheter, en restaurang och minigolfbana. Åsa är en ”Halländsk Pärla !”

ÅSA
NORBY

Fastighetsprojekt

NORBY

I december 2016 förvärvades fastigheten Norby 87:6 i södra Uppsala. Projektering pågår och bygglov för 2-3 parhus tas fram.

Fastighetsprojekt

ÅRE BERGBANA

Centralt i Åre invid pisterna med utsikt över Åresjön har Brf Åre Bergbana färdigställts. Med mycket omsorg och känsla har en unik bomiljö skapats av Westestate och dess samarbetspartners. Inflyttning av de 19 lägenheterna skedde i december 2018.

ÅRE BERGBANA
BRF EDSGATAN PARK

Fastighetsprojekt

BRF EDSGATAN PARK

Mitt i Vänersborgs centrum, vid torget i hörnet mellan Edsgatan och Kungsgatan har den anrika byggnaden från 1919 genomgått en total ombyggnad under 2015/16. Byggnaden inrymmer idag 14 bostadsrättslägenheter och 3 lokaler.

Fastighetsprojekt

BRF MAGASINET I VARBERG

I centrala Varberg, på Magasinsgatan 36, uppfördes 10 bostadsrättslägenheter under 2012/13. Lägenheterna har takterrass med havsutsikt, balkong eller uteplats som vetter mot en egen trädgård.

BRF MAGASINET I VARBERG
BRF LYSEKILS CENTRUM

Fastighetsprojekt

BRF LYSEKILS CENTRUM

I centrala Lysekil, på Kungsgatan 53, uppfördes 14 bostadsrättslägenheter och 2 st lokaler under 2011/12. Lägenheterna har takterrass med havsutsikt, uterum samt uteplats.